Eerste blog schoolleider.nl

juni 21, 2019 Uit Door edward

Welkom!

Welkom op schoolleider.nl, online blog/website over het onderwijs. Is deze site dan alleen bedoeld voor schoolleider, zeker niet! Je vindt hier actualiteiten en mijn mening en die van u.

Waarom?

Waarom dan een blog, in het onderwijs is het iedere dag anders. Die mooie ontmoetingen met mensen, of onverwachte gebeurtenissen, maken mijn beroep als schoolleider fantastisch. Is het dan alleen maar leuk in je baan? Nee hoor! Er zijn ook onderwerpen die mij echt aangrijpen. Binnenkort schrijf ik daar over in mijn blog.

Help mee!

Ben je nu schoolleider of werkzaam in het onderwijs en wil je helpen om schoolleider.nl tot een groot netwerk te maken, dan kun je een stuk schrijven op deze site. Ik zet deze er dan op met je naam erbij en deze kun je gemakkelijk delen met anderen.