Reflectie…

augustus 12, 2019 Uit Door edward

beach-2334304_1920
Na een prima schooljaar, is het in de zomervakantie ook altijd een moment voor mij om te reflecteren.
Wat gaat goed, wat kan beter  en waar gaan wij ons op richten komend schooljaar.
“Reflectie is het terugkijken, bespiegelend overdenken en zoeken naar betekenis van wat je hebt gezien, ervaren, gedacht of gedaan en daar lering uit trekken. Om goed te reflecteren is het nodig dat je als professional stilstaat bij wat er in jou omgaat.” https://www.nji.nl/nl/Kennis/Dossier/Reflectie/Wat-is-reflecteren

Reflectie…

augustus 12, 2019 Uit Door edward

beach-2334304_1920
Na een prima schooljaar, is het in de zomervakantie ook altijd een moment voor mij om te reflecteren.
Wat gaat goed, wat kan beter  en waar gaan wij ons op richten komend schooljaar.
“Reflectie is het terugkijken, bespiegelend overdenken en zoeken naar betekenis van wat je hebt gezien, ervaren, gedacht of gedaan en daar lering uit trekken. Om goed te reflecteren is het nodig dat je als professional stilstaat bij wat er in jou omgaat.” https://www.nji.nl/nl/Kennis/Dossier/Reflectie/Wat-is-reflecteren