Lerarentekort

augustus 14, 2019 Uit Door edward

child-865116_1280
Interessant interview met een directeur uit Amsterdam, maar zeker ook herkenbaar voor de Haags regio, waar ik werkzaam ben.
Op dit moment nog 1 vacature open staat vóór 1 oktober 2019, groep 3, maandag en dinsdag.

De Amsterdamse basisschooldirecteur Dirk Koops gelooft er helemaal niets van als de ministers van Onderwijs in Den Haag zeggen dat het lerarentekort hoog op hun agenda staat. Ook deze zomer offert Koops weer een deel van zijn vakantie op om openstaande vacatures te vullen. En ondertussen krijgt Koops aanbieding na aanbieding om voor duizenden euro’s meer zelf op andere scholen aan het werk te gaan. Politiek verslaggever Laurens Boven maakt deze week een serie over onopgeloste politieke problemen. En ondanks loonsverhogingen, is het lerarentekort één van de grootste.
https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10386322/lerarentekort

Lerarentekort

augustus 14, 2019 Uit Door edward

child-865116_1280
Interessant interview met een directeur uit Amsterdam, maar zeker ook herkenbaar voor de Haags regio, waar ik werkzaam ben.
Op dit moment nog 1 vacature open staat vóór 1 oktober 2019, groep 3, maandag en dinsdag.

De Amsterdamse basisschooldirecteur Dirk Koops gelooft er helemaal niets van als de ministers van Onderwijs in Den Haag zeggen dat het lerarentekort hoog op hun agenda staat. Ook deze zomer offert Koops weer een deel van zijn vakantie op om openstaande vacatures te vullen. En ondertussen krijgt Koops aanbieding na aanbieding om voor duizenden euro’s meer zelf op andere scholen aan het werk te gaan. Politiek verslaggever Laurens Boven maakt deze week een serie over onopgeloste politieke problemen. En ondanks loonsverhogingen, is het lerarentekort één van de grootste.
https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10386322/lerarentekort