Studiedag Laurentiusstichting geslaagd

oktober 28, 2019 Uit Door edward

Vandaag was het zover, meteen na de herfstvakantie, vandaag de gemeenschappelijke studiedag van 5 scholen van de Laurentiusstichting. De afgelopen weken ben ik hier nauw bij betrokken als schoolleider, samen met Esther Plag, van Laurentius Leert, onze academie.

Onze voorzitter van het college van bestuur wenst iedereen een leerzame studiedag toe, de directeuren van de deelnemende scholen zongen een mooi lied, helaas is daar geen geluidsfragment van beschikbaar. 😉
Na het ochtendprogramma, met verschillende workshops op verschillende scholen verzamelden 140 medewerkers van de Laurentius Stichting zich op onze school voor de lunch. Firma van Buiten heeft een heerlijke lunch verzorgd.
Workshop groepsvorming, de groep ging aan de slag met Wie is de Mol. Een mooie activiteit om groepsvorming in je groep vorm te geven. Onze meester Wilfred, heeft zelfs een vermelding in Gouden Weken 2.0. Op zijn youtube kanaal krijg je een indruk van hoe Wie is de Mol in de groep werkt. Klik hier!
Aan het eind van de studiedag is er informeel aan het netwerk gewerkt onder het genot van een drankje en hapje op de school waar de medewerkers de laatste workshop hebben gevolgd.