Dichtbij mijzelf blijven

november 8, 2019 Uit Door edward

Vanmorgen schrijf ik deze blog vanuit Amersfoort. Gisteren heb ik de eerste trainingsdag gehad van de laatste tweedaagse van de leergang interim van AVS. In deze blog blik ik terug op deze dag en bespreek ik wat dichtbij mijzelf blijven voor mij is.

Social Media

Linkedin handleiding

Tijdens de training hebben wij een inzicht gekregen van de ontwikkeling van social media en hoe snel dit gaat. Tot slot kregen wij deze handleiding, die gratis te downloaden is.

Linkedin is voor mij dichtbij mijzelf blijven, ik deel regelmatig wat op mijn profiel en gebruik Linkedin om te netwerken.

SCOLIX

Logo scolix

In de middag hebben wij van Inge Haan uitleg gekregen over hoe Scolix werkt. Ze heeft waardevolle feedback gegeven op mijn portfolio, erg fijn.

Presentatie

In de afrondende presentatie heb ik verteld over de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt tijdens deze training. De vraag die centraal staat is interim wat voor mij of niet?Dit was de laatste afbeelding van mijn presentatie:

Dichtbij mijzelf blijven

Hoe nu verder? Dit vrolijke meisje wandelt over een pad en verwondert zich over de mooie herfstkleuren om haar heen.
Ik heb de wandeling van deze training ook zo beleefd, ik heb mij verwonderd over de mooie kleuren die het vak als interimmer mij te bieden heeft. Op dit moment nog niet op een splitsing gekomen op dit pad, als interimmer aan de slag of iets anders, dus ik besluit nog even door te lopen en wellicht kom ik die splitsing binnenkort tegen…