E-coaching voor schoolleiders en leerkrachten

Wat zijn de voordelen van e-coaching?

E-coaching: waardevol voor leerkrachten en schoolleiders die ondersteuning zoeken bij pedagogische vraagstukken, effectief leiderschap, teambuilding, of persoonlijke ontwikkeling. Ontdek de voordelen:

  1. Reflectief schrijven: Stimuleer diepere reflectie en emotionele verwerking door middel van e-coaching. Leerkrachten en schoolleiders verkennen vraagstukken met meer diepgang.
  2. Teruglezen van progressie: Volg je eigen ontwikkelingsproces, behoud focus op doelen en laat motivatie groeien door alle e-coaching communicatie eenvoudig terug te lezen.
  3. Directe en open communicatie: Het schrijfproces bevordert openheid en directheid. Leerkrachten en schoolleiders bereiken snel de kern van vraagstukken, waardoor vooruitgang versnelt.
  4. Snelle respons en flexibiliteit: Ervaar snelle respons (altijd binnen 48 uur), waardoor efficiëntie toeneemt en directe ondersteuning mogelijk is zonder wachttijd.
  5. Geen locatiebeperkingen: Werk aan coaching waar en wanneer het jou uitkomt, of het nu op school, thuis, of elders is. Flexibiliteit is essentieel in het hectische onderwijs.
  6. Toegankelijkheid op diverse apparaten: Of je nu een computer, tablet of smartphone gebruikt, e-coaching biedt vrijheid met altijd en overal toegang tot de coach.
  7. Onbeperkte communicatie: Communiceer onbeperkt en ontvang gegarandeerd reacties binnen 2 werkdagen. Regelmatige interactie creëert ruimte voor oefening, ervaring en leren.
  8. Reflectiemogelijkheden: Profiteer van herhaalde reflectie en verslaglegging van nieuwe strategieën en benaderingen. Een waardevolle oefening voor groei en het behouden van scherpte in het onderwijsveld. Ontdek de kracht van e-coaching voor jouw professionele ontwikkeling.

Kennismakingsgesprek

Ik zie uit naar ons kennismakingsgesprek! Dit is de gelegenheid waarop we elkaar beter leren kennen en jouw coachvraag verkennen. Tijdens dit gesprek duiken we dieper in op de uitdagingen waar je voor staat. Wat zijn de obstakels die je tegenkomt? Wat zijn je verlangens en welke veranderingen zou je graag zien? Wij nemen rustig de tijd om hierover te praten.
Na ons gesprek heb je de vrijheid om te beslissen of je wilt doorgaan met een coachtraject. We nemen de tijd om samen te ontdekken of coaching de juiste stap is voor jouw persoonlijke en professionele groei. Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze reis te beginnen en je te ondersteunen bij het verwezenlijken van je doelen.

Edward den Heeten
Meer informatie over mij:

Wat zijn de kosten van een e-coachtraject?

Intake

We starten een e-coachtraject met een online intake. De kosten hiervoor zijn € 50,00

De e-coachingbijdrage wordt maandelijks vooraf voldaan. Je hebt de mogelijkheid om onbeperkt berichten naar je coach te sturen. Naar gelang jouw behoeften en de uitkomst van de intake, kun je kiezen uit diverse pakketten. Dit biedt flexibiliteit die aansluit bij de dynamiek van het onderwijs.

Pakket 1:

2 berichten van de e-coach per maand

€ 74,00

Pakket 2:

4 berichten van de e-coach per maand

€ 140,00

Pakket 3:

8 berichten van de e-coach per maand

€ 270,00

Neem nu contact met mij op voor een intakegesprek!